Szolgáltatások

Autójavítás

Márkafüggetlen szervizünkben vállaljuk szinte kivétel nélkül minden típusú személyautót teljeskörű javítását! Az időszakos szervizeken túl (olajcsere, motor revízió stb) fordulhatnak hozzánk fék-, futómű-, kuplung-, kipufogó- és motorproblémákkal, gyújtásrendszer javítással, gumicserével, defektes gumi javításával is.

Autóvillamosság

Szervizünk autóvillamossági problémák kezelésére is szakosodott.
Lehet szó világítás, önindító, elektromos ablak, központizár, ablaktörlő motor problémáról stb, forduljanak hozzánk bátran!

 

Rendelkezünk hivatalos hibakód kiolvasó szoftverekkel, melyek segítségével teljes körű diagnosztikát tudunk végezni szinte minden típusú és évjáratú autón.

 

 

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatást is vállalunk, ami azt jelenti, hogy a vizsgakövetelményeknek megfelelően átnézzünk az autó futóművét, ellenőrizzük a világítást, műszeres fékmérést végzünk és külső helyszínen elvégeztetjük a vizsgáztatást.

Tehát Önnek csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik hozzánk,  mi felmérjük az autó állapotát, ha kell, egyeztetünk és elvégezzük a szükséges javításokat és általában aznap (!) délután már viheti is el az autóját megbízható, jó műszaki állapotban!

Klíma töltés, javítás és tisztítás

Az autó klímáját célszerű évente kitisztíttatni, ugyanis ennyi idő alatt a szűrőkben könnyen elszaporodhatnak a gombák,
káros anyagok, amik az utastérbe kerülnek.
Klímagáz utántöltéssel és a klímarendszer javítással is foglalkozunk!

Gumi szerelés-javítás

Téli-nyári gumi átszereléssel, defektes gumi javítással is foglalkozunk, ha új gumira lenne szüksége, külső beszállítón keresztül abban is tudunk segíteni, mind gazdaságos, mind prémium kategóriában.

Az autó gumiját érdemes hőmérséklettől függően cserélni, 7°C alatt a nyárigumik már elveszítik tapadásukat és kanyarodásnál, fékezésnél nem biztonságos az autó úttartása. Szintén fontos, hogy ha a kevés használat miatt az abroncs nem veszítette még el a mintát illetve a profil mélység sincs minimum alatt, az öregedés is veszélyessé teheti a gumikat, ezért szakértők javasolják, hogy 6 év fölött már érdemes lecserélni a kiöregedett abroncsokat.